m2

MOLENMUSEUM DE WACHTER

Wachter

Aan het Zuidlaardermeer ligt de prachtig gerestaureerde molen de Wachter. Deze molen is ingericht als museum. In de molen zijn onder andere een korenmaalderij, een olieslagerij en een ambachtelijke bakkerij gevestigd. Een bezoek aan dit museum is zeker de moeite waard. Totale duur van het arrangement is ca 3 uur. We starten met een vaartocht over het Zuidlaardermeer naar de molen. Aansluitend hebt u ruim de tijd om de attracties in de molen te bekijken. Tenslotte maken we een korte rondvaart over het meer en eindigen weer bij vertrekpunt De Bloemert in Midlaren. Aan boord wordt u ontvangen met koffie + koek. Tijdens de terugvaart is er de gelegenheid om een drankje te bestellen aan de bar in de boot.

voor groepen van minimaal 20 personen

Arrangementsprijs per persoon:
20-24 pers: € 26,50 pp
25-29 pers: € 21,00 pp
v.a. 30 pers: € 28,00 pp

Inbegrepen in dit arrangement:
- 2 kopjes koffie met koek aan boord
- entree Molenmuseum

Vertrektijden in overleg
 

stickerMAILZuidlaardermeer

Woonplaats van de bever en van vele andere zeldzame en prachtige flora en fauna die je het beste beleeft per boot. Meer informatie op zuidlaardermeer.nl

Roos Renting (1954)

Sedert 2005 eigenaar van Party Ships rooshoofd& Trips. Hoewel mijn voornaam anders doet vermoeden ben ik wel degelijk een jongetje. Vragen over ons bedrijf ? Bel of mail.